Hvordan få ditt første kredittkort

Kanskje du snart drar ut på college eller du har alltid brukt et debetkort i stedet for et kredittkort. Kanskje det er en annen grunn til at du er på utkikk etter din første kredittkort, men som du søker du sannsynligvis finne en rekke valg, en rekke nettsteder og en masse tall du ikke forstår.

Trenger du et kredittkort?

Først, hva er formålet for å ha et kredittkort? Forbruker økonomi ekspert Dave Ramsey mener det er ingen god grunn til å ha et kredittkort. Du kan bygge en kreditt historie uten kredittkort. Selv kontanter kommer ut av stilen, siterer Ramsey en studie som fant folk bruker 47% mer med et kredittkort enn de gjør med kontanter. Ramsey råder sine lyttere til å bare bruke penger og har et debetkort for kjøp som krever et kort.

Studenter

Fox Business rapporterer at 70% av studenter har kredittkort og fem av seks ikke kjenner kortets rente. En studie gjort av Sallie Mae fant at i 2009 gjennomsnittlig kredittkort gjeld gjennomført av en student var ca $ 3100. I stedet for en høyskole kredittkort, bør foreldre vurdere å gjøre barna sine autoriserte brukere på sine egne kredittkort, eller gi dem et forhåndsbetalt kort som ikke kan holde en balanse. Et annet alternativ er å åpne en bankkonto og bruke bare et debetkort. Eksperter er enige om at studenter som uteksamineres med kredittkort og student lån gjeld er å finne seg dårlig utstyrt til å betale tilbake de lån når de oppgraderer.

Hvordan du velger et kort

Hvis du mener at et kredittkort som passer for deg eller barnet ditt, se utover annonse siden og finne avsløringen siden. Alle kredittkort må bruke en standardisert avsløring format som er lett å lese og forstå. Først se på renten. Når man skal vurdere din økonomiske atferd, anta det verste. Selv om du har tenkt å betale hele beløpet hver måned, hva skjer hvis du ikke gjør det? Hvordan kortets renten i forhold til andre kort du vurderer? Hva er straffen renten? Hva vil hastigheten være hvis du går glipp av en betaling? Neste, hva er avgifter? Generelt bør du aldri betale en årlig avgift med mindre fordelene langt oppveier gebyret. For din første kredittkort, det er usannsynlig å være tilfelle. Se på etableringsavgifter, avgifter for å snakke med en kundebehandler og de andre oppført. Sammenligne disse til andre kort.

Din Credit Union

Det er mange kredittkort beregnet for studenter og førstegangsbrukere å velge mellom, men nerdwallet.com råder forbrukerne til å sjekke med sine lokale kreditt fagforeninger. Credit fagforeninger er ideelle organisasjoner og deres priser og vilkår kan være mer kundevennlig enn større banker og kortselskaper.

Til sist

Hvordan er forbruksvaner? Vil folk anser du en skjermbeskytter eller spender? Hvor interessert er du i den interne driften av din økonomi? Mange mennesker er i stand til å holde kredittkort og betale hele beløpet hver måned, men nesten 60% bærer en balanse hver måned. Hvis du vil bruke kortet til å bruke penger som du ikke allerede har, stokk med et debetkort eller kontanter. Hvis du vil være en del av de 40% som betaler regningen i sin helhet, kan et kredittkort være en ansvarlig verktøy for deg. Alle eksperter er enige om at å lære barn å aldri bruke mer penger enn de har er det beste rådet kan kjøpes for penger. Ramsey sier at gode økonomiske vaner er 80% atferds, snarere enn å være en funksjon av hvor mye penger du har.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *