Hvordan få ditt første kredittkort

Kanskje du snart drar ut på college eller du har alltid brukt et debetkort i stedet for et kredittkort. Kanskje det er en annen grunn til at du er på utkikk etter din første kredittkort, men som du søker du sannsynligvis finne en rekke valg, en rekke nettsteder og en masse tall du ikke forstår.

Trenger du et kredittkort?

Først, hva er formålet for å ha et kredittkort? Forbruker økonomi ekspert Dave Ramsey mener det er ingen god grunn til å ha et kredittkort. Du kan bygge en kreditt historie uten kredittkort. Selv kontanter kommer ut av stilen, siterer Ramsey en studie som fant folk bruker 47% mer med et kredittkort enn de gjør med kontanter. Ramsey råder sine lyttere til å bare bruke penger og har et debetkort for kjøp som krever et kort.

Studenter

Fox Business rapporterer at 70% av studenter har kredittkort og fem av seks ikke kjenner kortets rente. En studie gjort av Sallie Mae fant at i 2009 gjennomsnittlig kredittkort gjeld gjennomført av en student var ca $ 3100. I stedet for en høyskole kredittkort, bør foreldre vurdere å gjøre barna sine autoriserte brukere på sine egne kredittkort, eller gi dem et forhåndsbetalt kort som ikke kan holde en balanse. Et annet alternativ er å åpne en bankkonto og bruke bare et debetkort. Eksperter er enige om at studenter som uteksamineres med kredittkort og student lån gjeld er å finne seg dårlig utstyrt til å betale tilbake de lån når de oppgraderer.

Hvordan du velger et kort

Hvis du mener at et kredittkort som passer for deg eller barnet ditt, se utover annonse siden og finne avsløringen siden. Alle kredittkort må bruke en standardisert avsløring format som er lett å lese og forstå. Først se på renten. Når man skal vurdere din økonomiske atferd, anta det verste. Selv om du har tenkt å betale hele beløpet hver måned, hva skjer hvis du ikke gjør det? Hvordan kortets renten i forhold til andre kort du vurderer? Hva er straffen renten? Hva vil hastigheten være hvis du går glipp av en betaling? Neste, hva er avgifter? Generelt bør du aldri betale en årlig avgift med mindre fordelene langt oppveier gebyret. For din første kredittkort, det er usannsynlig å være tilfelle. Se på etableringsavgifter, avgifter for å snakke med en kundebehandler og de andre oppført. Sammenligne disse til andre kort.

Din Credit Union

Det er mange kredittkort beregnet for studenter og førstegangsbrukere å velge mellom, men nerdwallet.com råder forbrukerne til å sjekke med sine lokale kreditt fagforeninger. Credit fagforeninger er ideelle organisasjoner og deres priser og vilkår kan være mer kundevennlig enn større banker og kortselskaper.

Til sist

Hvordan er forbruksvaner? Vil folk anser du en skjermbeskytter eller spender? Hvor interessert er du i den interne driften av din økonomi? Mange mennesker er i stand til å holde kredittkort og betale hele beløpet hver måned, men nesten 60% bærer en balanse hver måned. Hvis du vil bruke kortet til å bruke penger som du ikke allerede har, stokk med et debetkort eller kontanter. Hvis du vil være en del av de 40% som betaler regningen i sin helhet, kan et kredittkort være en ansvarlig verktøy for deg. Alle eksperter er enige om at å lære barn å aldri bruke mer penger enn de har er det beste rådet kan kjøpes for penger. Ramsey sier at gode økonomiske vaner er 80% atferds, snarere enn å være en funksjon av hvor mye penger du har.

Kredittkort eller kontanter

Kredittkort eller kontanter? Kredittkort tilbyr bekvemmelighet og en lang liste med fordeler som kontanter ikke gir, men de representerer også en alltid tilstedeværende anledning til å falle inn i en syklus av rullerende gjeld som kan vare år, tiår eller til og med en levetid.

Så hvordan kan du identifisere de beste tidene å plunk ned plast? Her er noen retningslinjer.

Når du ikke bør bruke et kredittkort:

 • Når avgiften er ikke den beste tilgjengelige avtale. Hvis du tenker på å betale boliglån, helse forsikringspremie eller annet gjentagende regning med et kredittkort for å samle opp bonuspoeng, tro om igjen. Selv om servicer tillater betaling med kredittkort (mange gjør ikke det), vil de kreve en avgift som tømmes eller oppveier verdien av noen belønning. Skattemyndighetene gir kredittkort for betaling av skatt, men med en 1,87% til 2,25% prosessor gebyr (i tillegg til renten på kredittkortet). I kontrast, kan skattemyndighetene kortsiktige betalings utvidelser for no fee og avdragsplaner for $ 52 til $ 120 (avhengig av skattyters økonomiske situasjon). Sen betaling er gjenstand for en straff (0,5% per måned) og renter (den føderale kortsiktig rente pluss 3%), men det totale kan være lavere enn kostnaden ved å bruke kredittkortet.
 • Når du har ennå ikke forhandlet med en kreditor. Enten det er medisinske regninger eller noen andre utgifter som er uventet stor eller ut av kontroll, før du lader opp et kredittkort og handel en økonomisk problem for en annen, ta kontakt med selskapets fakturering avdelingen. Det kan redusere balansen skyldte eller tilby en betalingsplan med vilkår som er langt mer fordelaktig enn ditt kredittkort.
 • Når du er i ferd med å få et boliglån. Boliglån garantistene ikke ønsker å se noen endringer i din kredittverdighet fra du søke om lån og tiden det lukkes. Hvis kredittkortet utnyttelse plutselig går opp, kan kreditt score ta en hit, slik at du ikke klarer å kvalifisere for lån som er på bordet. Motstå trangen til å shoppe for ting de nye hjem behov. Hvis du er i boliglån prosessen, bruke kredittkort svært sparsomt hvis i det hele tatt.
 •  Når du vil ha noe du ikke har råd til. Det spiller ingen rolle om det er et måltid i restauranten, et nytt antrekk, den nyeste smarttelefon, en ferie du virkelig at du fortjener eller bryllupet du har drømt om siden barndommen. Stor eller liten, hvis du ikke har råd til det, ikke kjøpe den. Ikke la et kredittkort lure deg til å tro at du bør ha noe når det er i realiteten ikke i budsjettet.
 • Når du allerede bærer en balanse. Hvis du har kredittkort gjeld, kan du ikke råd til å bruke kortene dine. I stedet betale ned balansen før du legger noen nye kostnader til mix, eller du risikerer å bli sittende fast i en syklus av gjeld. Og sørg for at du har det beste kortet kreditt score kan få deg. Se skiltene må du se etter et bedre kredittkort.

Når du bør bruke et kredittkort:

 • Når du ønsker ekstra garanti eller kjøpsbeskyttelse. Et kredittkort kan være en fin måte å beskytte en stor kjøper. De fleste kortutstedere tilbyr kjøp beskyttelse og en utvidet garanti for elementer kjøpt med kortet. Visa dobler produsentens garanti, inntil ett år. MasterCard tilsvar dobler garantien, har 60 dagers prisgaranti, og selv sikrer kjøpet mot tyveri eller skade i 90 dager. (For begge merkene, fordeler varierer fra kortutsteder.)
 • Når du ønsker sterkere svindel ansvar grenser. Kreditt- og debetkort all grense kortholder ansvar i tilfelle av bedrageri, men kredittkort beskyttelse er sterkere. Et kredittkort haverens ansvar for ulovlig bruk varierer fra $ 0 (dersom tapet er rapportert før eventuelle feilbelastninger er laget) til $ 50 (hvis tapet er rapportert etter bruk av uvedkommende skjer). På et debetkort, men kan ansvar være ubegrenset. Det er $ 0, da tapet rapporteres før det gjøres uautoriserte belastninger, $ 50 hvis svindel er rapportert innen 2 virkedager, $ 500 hvis svindel er rapportert mer enn to, men mindre enn 60 dager etter at det skjer, og ubegrenset når svindel er ikke rapportert til mer enn 60 dager etter at det skjedde.
 • For å dra nytte av fordelene eksklusive til kortet. Co-branded kredittkort vanligvis tilbyr eksklusive fordeler spesifikke for merkevaren. For eksempel har noen flyselskap kredittkort tilbyr gratis innsjekket bagasje til folk som reiser på billetter kjøpt med kortet. Likeledes, noen hotellkjeder tilby oppgraderinger eller spesielle fasiliteter til gjester som betaler med en branded kort. Se bør du få en gass kredittkort?
 • For å få belønninger. Så mange populære kredittkort tilbyr belønninger programmer, er det vanskelig å tenke på en god grunn til å bære et kredittkort som ikke gjør det. Programmene er svært konkurransedyktige. Noen tilbyr kontanter tilbake på alle kjøp, andre betaler poeng. Forbrukere som kvalifiserer kan tjene hundrevis, kanskje tusenvis av dollar tilbake hvert år på hver dag husholdningenes utgifter. (The American Express blå kontanter Ønskede kortet betaler 6% cash back på matbutikk utgifter opp til $ 6000 per år, for en potensiell rabatt på $ 360. Kortholdere tjene en mindre andel tilbake for andre Cate

10 grunner for å bruke kredittkort

Personlig økonomi eksperter bruker mye energi på å hindre oss i å bruke kredittkort – og med god grunn. Mange av oss misbruke dem og ender opp i gjeld. Men, i motsetning til det mange tror, ​​hvis du kan bruke et kredittkort ansvarlig, du er faktisk mye bedre å betale med kredittkort enn med debet. Finn ut hvorfor ditt trofaste kredittkort kommer ut på topp.

10 grunner til at Credit Trumps debet

1. bonuser
Standarden debetkort gir null belønning eller svært små belønninger. Mange kredittkort imidlertid gi betydelige fordeler når det brukes på en ansvarlig måte. For eksempel, kan søkere med god kreditt få godkjent for kredittkort som tilbyr bonuser verdt alt fra $ 50 til $ 250 (og noen ganger enda mer). Andre kort gir opp et stort antall poeng som kan innløses for belønninger som gavekort eller flytrafikken.

2. Cash Back
Hvis du registrerer deg for retten kredittkort, kan du tjene alt fra 1-5% tilbake på kjøp.

3. Investerings Rewards
Noen kort, som Fidelity Investment Rewards kortet, tilby en høyere rate av kontanter tilbake; i bytte må du sette pengene dine tilbake direkte inn i en investering konto.

4. Frequent-Flyer Miles
Det virker som alle flyselskap i disse dager har minst ett kredittkort tilgjengelig. Kortholdere rack opp miles med en hastighet på én mil per dollar brukt, eller noen ganger en mil per to dollar brukt. Prisen på flybilletten du til slutt ende opp med å løse inn miles for vil avgjøre hvor verdifullt dette kredittkortet belønning er, men mange frequent flyer-kort er gjort umåtelig mer verdifull av sine kjørelengde bonuser – disse er ofte nok til å sette deg 50-100 % av veien mot en gratis flytur innen en måned eller to.

5. Poeng
Mange kort belønning virker på et poengsystem der du tjene opp til fem poeng per dollar brukt. Når du når et visst punkt terskel, kan du løse inn poeng for gavekort på noen butikker. Du kan også bruke gavekort som gaver, noe som gjør ferien og bursdag handle enklere og rimeligere.

6. Sikkerhets
Betale med et kredittkort som gjør det lettere å unngå tap fra svindel. Når debetkort blir brukt svikaktig, er pengene som mangler fra kontoen din umiddelbart. Legitime betalinger som du har planlagt elektroniske betalinger eller sendes i posten sjekker kan sprette, utløser ikke nok midler avgifter og lage dine kreditorer ulykkelig. Sen betaling kan også redusere kreditt score. Det kan ta en stund for ulovlige transaksjoner for å bli reversert, og pengene tilbake til kontoen din mens banken undersøker.

Derimot, når kredittkortet er brukt svikaktig, er du ikke ut noen penger – du bare varsle kredittkortselskapet for svindel og ikke betale for transaksjoner du ikke gjør mens kredittkortselskapet løser saken .

7. Grace Period
Når du gjør et debetkort kjøp, er pengene borte umiddelbart. Når du gjør et kredittkort kjøp, forblir pengene i din brukskonto før et par uker senere når du betaler kredittkortregningen. Hengende på pengene dine for denne ekstra tiden kan være nyttig på to måter. Først, hvis du betaler ditt kredittkort fra en høy rente brukskonto og tjene renter på pengene dine i løpet av gyldighetsperioden, ekstra interesse vil etter hvert legge opp til en meningsfull beløp. For det andre, når du betaler alltid med et kredittkort, du trenger ikke å se på bankkontoen din balanse som gale for å sørge for at du holder deg i svart.

8. Forsikring
De fleste kredittkort automatisk kommer med en mengde forbruker beskyttelse at folk ikke engang klar over at de har, for eksempel leiebil forsikring, reiseforsikring og produktgarantier som kan overstige produsentens garanti.

9. Universal Aksept
Visse kjøp er vanskelig å gjøre med et debetkort. Når du ønsker å leie en bil eller bo på et hotellrom, vil du ganske sikkert ha en enklere tid hvis du har et kredittkort. Leiebil selskaper og hoteller ønsker kundene å betale med kredittkort fordi det kan være lettere å belaste kundene for skader som de påfører til et rom eller en bil på denne måten. Så hvis du ønsker å betale for en av disse elementene med et debetkort, kan selskapet insisterer på å sette et tak på flere hundre dollar på kontoen din. Også når du reiser i et fremmed land, kjøpmenn vil ikke alltid godta debetkort som betaling, selv om den har en større bank logo på den.

10. Building Credit
Hvis du har ingen kreditt eller prøver å forbedre din kreditt score, ved hjelp av et kredittkort ansvarlig vil hjelpe kreditt score fordi kredittkortselskaper vil rapportere betalingen aktivitet til kreditt byråer. Debetkortbruk vises ikke noe på kreditt rapporten, men slik at det ikke kan hjelpe deg å bygge eller forbedre din kreditt.

Når du ikke bør bruke et kredittkort i stedet for et debetkort
Til tross for fordelene som betaler med kredittkort har over betale med et debetkort, er det fortsatt for noen mennesker bedre å bruke debet. Ved hjelp av et kredittkort kan ikke være riktig for deg i følgende tilfeller.

Hva er forskjellen på kredittkort og debetkort

Spørsmål: Hva er forskjellen mellom et kredittkort og et debetkort?

Svar:

Forstå forskjellen mellom et debetkort og kredittkort gir deg mulighet til å ta kloke økonomiske beslutninger. Debetkort og kredittkort er akseptert på de samme stedene. Debetkort alle bære symbolet på en av de store typer kredittkort på dem, og kan brukes overalt at kredittkort er akseptert. Begge tilbyr bekvemmelighet.
Den grunnleggende forskjellen mellom et debetkort og kredittkort konto er der kortene trekke penger. Et debetkort tar den fra bank konto og kredittkort belaster det til din linje av kreditt.

Hva er et debetkort?

Debetkort tilbyr bekvemmeligheten av kreditt, men fungerer på en annen måte. Debetkort trekke penger direkte fra din brukskonto når du foretar kjøpet. De gjør dette ved å plassere et tak på hvor mye av kjøpesummen. Da selgeren sender i transaksjonen til banken sin, og det er overført til leverandørene konto. Det kan ta noen dager for at dette skal skje, og hold kan falle av før transaksjonen går gjennom. Av denne grunn er det viktig å holde en løpende saldoen på brukskonto for å sikre at du ikke tilfeldigvis overtrekk på kontoen din. Det er mulig å gjøre det med et debetkort. Du vil ha en kode for å bruke med debetkort i butikker eller minibanker.

Men du kan også bruke debetkort uten PIN på de fleste selgere, vil du bare signere kvitteringen som du ville gjort med et kredittkort.

Hva er et kredittkort?

Et kredittkort er et kort som gjør at du kan låne penger i små mengder på lokale kjøpmenn. Du bruker kortet til å gjøre grunnleggende transaksjoner.
Kredittkortselskapet belaster så du interesse på kjøp, men det er som regel en gyldighetsperiode på omtrent tretti dager før interessen er belastet hvis du ikke bære balanse over fra måned til måned.

Debetkort vs kredittkort

I det siste mange mennesker følte at du trengte et kredittkort for å utføre visse transaksjoner som leie en bil eller å kjøpe varer på nettet. De følte også at det var tryggere og enklere å reise med et kredittkort i stedet for å bære kontanter eller prøver å bruke sjekkheftet. Men debetkort tilby samme komfort uten at du låne penger til å fullføre transaksjonen. Det kan være vanskelig å avgjøre når man skal bruke et kredittkort eller et debetkort. Noen hevder at et kredittkort tilbyr ekstra forsikring på kjøp, og gjør det lettere å be om refusjon eller en retur. Du bør lese nøye avsløring informasjon for kredittkortet til å forstå nytten.

Velge den beste kort for situasjonen

Det er bedre å bruke debetkort når det er mulig, fordi det vil hindre deg fra uhell falle i kredittkort fellen.

Når du kan betale kontant for de fleste elementer, er det du gjør det bedre økonomisk. Noen bilutleiefirmaer og hoteller kan likevel kreve et debetkort i løpet av et kredittkort, fordi de ønsker å ha et kort hvor de kan fakturere deg for skader på deres eiendom. Pass på å sjekke med hotellet eller reisebyråer før du reiser for å sikre at du kan bruke debetkort i stedet for kredittkortet ditt.

Beskytte Credit

Både en kreditt og debetkort har tilsvarende risiko når det gjelder tyveri. Hvis har blitt kompromittert kredittkort eller debetkortinformasjonen, må du kontakte banken umiddelbart. Du bør også ta forholdsregler og overvåke kreditt-rapporten for å være sikker på at din identitet ikke ble stjålet, er det viktig å sjekke dine uttalelser hver måned for å sikre at du kan identifisere alle kostnadene. Bankene begrense hvor lenge du kan rapportere et uredelig kostnad på kontoen. Banken vil fryse kontoen og utstede et nytt kort når du rapporterer at kortet har blitt stjålet, eller ser du en uautorisert transaksjon.

Hva er et debetkort

Debetkort er en av de mest grunnleggende bankkort, og bruker dem på riktig måte kan hjelpe deg å unngå unødvendige kostnader. Her er hva du vet.

Hva er et debetkort?

Et debetkort, også kjent som en “check-kort” bruker penger fra en tilknyttet brukskonto for kjøp. Det er en trygg og praktisk alternativ til å bruke kontanter eller sjekker, og det fungerer for in-person og online kjøp. Du kan også bruke dette kortet i minibanker, eller minibanker, når du trenger å få kontanter, innskudd sjekker, overføre mellom kontoer eller se bankkonto saldoer. Debetkort jobbe med Apple Lønn og andre mobile betalingsplattformer samt mange pengeoverførings apps som Venmo og Square Cash. »FLERE: Beste banker for minibanker

Debetkort vs. forhåndsbetalte debetkort

I motsetning til et debetkort, krever et forhåndsbetalt bankkort deg å laste penger på det før du bruker det. Det trenger ikke lenke direkte til en brukskonto, slik at du kan bruke bare hvor mye penger som er lastet inn på kortet. En forhåndsbetalt kortutsteder lagrer penger for deg i en bankkonto, men du vanligvis ikke får alle perks som kommer med en brukskonto, som gjør overføringer eller skrive sjekker.

Avgifter

Debetkorttransaksjoner er ikke alltid gratis. Her er noen kostnader å se opp for: Out-of-nettverk ATM Avgift: Dette skjer hvis du bruker en minibank som ikke er i bankens nettverk. Mange banker belaste $ 2 til $ 3 per ATM transaksjon. Utenlandske transaksjonen og ATM avgifter: Disse oppstår vanligvis hvis du foreta kjøp eller bruke minibanker utenfor USA International ATM avgifter er små faste kostnader, mens utenlandske transaksjonsgebyrer vanligvis varierer fra 1% til 3% av kjøpesummen. Debetkort erstatning Gebyr: Hvis du mister kortet ditt, det er en liten avgift for å ha en annen sendt til deg. Men de fleste bankene ikke belaste deg når de utstede kortet etter at den utløper. Det finnes også en avgift som kan skje uventet: Kassekreditt eller ikke-tilstrekkelige midler Avgift: En bank belaster deg en av disse to avgifter hvis du prøver å kjøpe noe, men har ikke nok penger på din brukskonto. Hvis du har en form for overtrekking beskyttelse, vil banken dekke transaksjonen, men du skylder dette beløpet pluss en kassekreditt avgift. Hvis du ikke har dekning, transaksjonen vanligvis blir godkjent, og du vil bli belastet et ikke-tilstrekkelige midler gebyr.

Les om gode kredittkort her.

Hvordan få et debetkort

De fleste banker og kreditt fagforeninger gi deg en gratis debetkort når du åpner en brukskonto, men du kan få et minibankkort, som i stedet fungerer nesten utelukkende i minibanker. Hvis du ikke mottar et debetkort, kan du be banken din for en. Når du har det, kan du aktivere den ved å følge bankens instruksjoner og sette opp din PIN-kode for ATM og in-person transaksjoner.

Hvor sikkert er et debetkort

Nye debetkort pleier å ha gule metalliske firkanter som dekker EMV chips, som er designet for å gjøre i butikken transaksjoner sikrere. Hvordan debetkort og ATM-kort skiller du? Debetkort jobbe både for ATM transaksjoner og kjøp som krever PIN-koder eller signaturer, mens ATM-kort jobber hovedsakelig i minibanker. Noen ATM-kort kan gjøre PIN-baserte transaksjoner på selgere som godtar kortene “ATM nettverk, skjønt. Du kan fortsatt få et minibankkort på noen banker, men når du åpner en brukskonto i de fleste banker, vil du få et debetkort som standard. Bankene kan også annonsere noe sånt som en “ATM-debetkort,” men det er bare et annet navn for et debetkort. Hvor sikre er debetkort? Disse kortene er tryggere å bruke enn kontanter eller en sjekk, men de har færre føderale svindel beskyttelse enn kredittkort. Hvis debetkort blir mistet eller stjålet, det høyeste beløpet du vil være ansvarlig for avhenger av når du rapportere tap eller tyveri til banken din. Før eventuelle feilbelastninger oppstår: $ 0 Innen to virkedager: $ 50 limit Innen 60 kalenderdager: $ 500 grense Etter 60 dager: Ingen beskyttelse Så du kan være ansvarlig for nesten alt hvis du ikke rapportere svindel. Hvis bare kortnummeret er stjålet, men er du beskyttet for alle feilbelastninger i inntil 60 dager. Kredittkort, derimot, har et maksimalt tap på $ 50 for uautoriserte kostnader, og mange utstedere tilbyr beskyttelse for alle kortsvindel. Debetkort gjør det enkelt å få penger og betale for ting. Å vite hva de er og når du bruker dem vil hjelpe deg å unngå avgifter og andre ulemper.

Hva er et kredittkort

Et kredittkort gir deg mulighet til å låne penger fra banken din for å gjøre innkjøp, om du kjøper en burger eller en tur-returbillett til Frankrike. Så lenge du betaler tilbake pengene du lånte innenfor “grace period” på 25-30 dager, trenger du ikke å betale ekstra. Hvis du ikke betaler det tilbake i denne tidsperioden, må du betale renter – en prosentandel av pengene du skylder banken – på toppen av hva du har lånt.

Fordeler med kredittkort:

 • Du kan lage et stort kjøp nå og betale den av i mindre biter
 • Din kontoutskrift gjør budsjettering lettere
 • Det er lettere enn å bære rundt en klump av kontanter
 • Du kan bygge opp din kreditt score, noe som vil være nyttig senere

Ulemper med kredittkort:

 • Du kan enkelt grave deg inn i gjeld hvis du ikke er forsiktig med kostnadene
 • Den enkle å bruke kredittkort kan føre til at du overspend
 • Rentene kan gjøre selv en liten gjeld virke større over tid

Valg av kredittkort

Når du skal bestemme hvilke kredittkort for å få, spør deg selv ett spørsmål: Vil jeg være å betale renter på min gjeld? Hvis du betaler ditt kredittkort balanse i sin helhet og på tid hver måned, vil du ikke bli belastet renter. I så fall er det verdt det å få et kredittkort med belønninger. Disse kortene gir deg poeng, kontanter eller flyselskapet miles hver gang du bruker dem. Men belønninger kort har høyere rente – høye nok til å tørke ut verdien av belønningene du tjener. Det bringer oss til hva du skal gjøre hvis du har en saldo (med andre ord, trenger du ikke betale din gjeld hver måned). Det er lurt å minimere renteutgifter, så du bør velge et kredittkort som har en lav rente. Kredittkortet er utstedt av en bank, som Bank of America eller Chase. Banken fastsetter renten, avgifter og belønninger, så det er viktig å finne en bank som tilbyr et kort du vil. Det er behandlet på et nettverk, som Visa eller MasterCard. Nettverket gjør egentlig ikke påvirke kortet, bortsett fra å gi deg tilfeldige perks som reise ulykkesforsikring. Vanligvis er nettverket ikke så viktig som banken. Generelt, jo bedre kreditt score, jo bedre kort du kan kvalifisere for. De mest generøse belønninger priser, de beste perks og de laveste rentene er tilgjengelig for de med god kreditt.